c-erbB-2/HER2/neu

Katalógus# 10047

Klón: SP3

Eredet: Nyúl

Faj reaktivitás: Humán.

Alkalmazás: IHC-P

Leírás: Ez az antitest a c-erbB-2 fehérjét ismeri fel, mely egy, a c-erbB fehérje családba tartozó receptor tirozin kináz.  Szerkezetében közeli kapcsolatot mutat az epidermális növekedési faktor receptorhoz. A c-erbB-2 onkoprotein emlőrákok, egyéb adenocarcinomák és átmeneti sejtes carcinomák egy részében mutatható ki.

c-erbB-2/HER2/neu

Katalógus# 10094

Klón: A24-V

Eredet: Nyúl

Faj reaktivitás: Humán.

Alkalmazás: IHC-P

Leírás: Ez az antitest a c-erbB-2 fehérjét ismeri fel, mely egy, a c-erbB fehérje családba tartozó receptor tirozin kináz.  Szerkezetében közeli kapcsolatot mutat az epidermális növekedési faktor receptorhoz. A c-erbB-2 onkoprotein emlőrákok, egyéb adenocarcinomák és átmeneti sejtes carcinomák egy részében mutatható ki. Ez az antitest a következő epitopon reagál: Pro1233 - Pro1254.

HISTOLS® c-erbB-2/HER2/neu

Katalógus# 10101

Klón: SP3 + A24-V

Eredet: Nyúl

Faj reaktivitás: Humán.

Alkalmazás: IHC-P

Leírás: Ez az antitest a c-erbB-2 fehérjét ismeri fel, mely egy, a c-erbB fehérje családba tartozó receptor tirozin kináz.  Szerkezetében közeli kapcsolatot mutat az epidermális növekedési faktor receptorhoz. A c-erbB-2 onkoprotein emlőrákok, egyéb adenocarcinomák és átmeneti sejtes carcinomák egy részében mutatható ki. Ez az antitest kombináció a c-erbB-2 fehérje extra- és intracelluláris domainjén egyaránt reagál.

 
 

Impresszum

© Copyright 2019 - 2020 Histopathology Ltd., Pécs, Hungary