Eseményeink, híreink

Őszi Immunhisztokémiai Továbbképzés

A Hisztopatológia Kft. novemberben ünnepli 25. születésnapját. Ez alkalomból egy emlékezetes továbbképzést szeretnénk rendezni 2019. november 7-8-án Pécsett a Laterum Hotelben (7633 Pécs, Hajnóczy u. 37-39.). Az ígéretes program része lesz a metszetkonzultáció is, melyhez várjuk a metszeteket esetleírással szkennelésre. (Akinek a szkennelt metszetek letöltésével/ nézegetésével problémája adódna, a meczker.agnes@histopat.hu címen jelezze és orvosoljuk a problémát.) Érdemes oldalunkat gyakran látogatni, mert folyamatosan frissítjük, amint bővebb információ áll rendelkezésünkre. 

Továbbképzésünk orvosok számára 32 pont, asszisztensek számára pedig 16 pont értékű.

A PhD hallgatók és asszisztensek számára nyitva áll még a lehetőség előadások és poszter bemutatására, ezen szándékát a lentebb található jelentkezési lapon regisztráció esetén kérjük jelezni.  

Részvételi díjak és egyéb információ:

A részvételi díj orvosok számára 17.500 Ft, egyéb diplomások (és 35 év alatti orvosok) számára pedig 14.500 Ft. Asszisztensek, szakasszisztensek és előadók számára a továbbképzés ingyenes. 

 

A részvételi díj tartalmazza a képzés és a kávészünetekben felszolgált kávé és frissítő költségét.

 

A részvételi díj nem tartalmazza azonban az ebéd költségét. Lehetőség van a Laterum Hotel ajánlatából előre a jelentkezéssel egy időben (a jelentkezési lapon) ebédet választani. Ennek díja a részvételi díjjal együtt kerül kiszámlázásra. Azok számára, akik nem kérnek ebédet a jelentkezéssel egy időben (a jelentkezési lapon nem jelezték) , a Hotel éttermében van lehetőségük egyénileg, önköltséges módon napi menü vagy a'la carte ebéd elfogyasztására.)

Program ajánlat:

"A pécsi Zsolnay Kulturális Negyed m21 Galériája általában a kortárs képzőművészet bázisa, idén azonban a világhírű magyar festőzseni kiállításának ad otthont fél éven át: a legnagyobb és legátfogóbb magánkézben lévő Munkácsy-gyűjtemény május 17-től november 10-ig tekinthető meg." A kiállításról további információt itt találhat, megtekintése fakultatív.

25 éves fennállását ünnepli a Hisztopatológia Kft.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara 2019. június 5-én, Pécsett szervezte meg a Baranya Gazdaságának Napját, amelyet már hagyományosan június első szerdáján tartanak. Az esemény fókuszában a megye gazdasági folyamatai, helyzete és a vállalkozások versenyképessége állt. A rendezvényen jubileumi okleveleket is átadott a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a 20, 25, illetve 30 éve működő vállalkozások számára. A Hisztopatológia Kft. 25 éves fennállásának alkalmából az elismerő oklevelet cégünk munkatársa, Minkóné Knőbl Anikó vette át. 

 

Impresszum

© Copyright 2019 Histopathology Ltd., Pécs, Hungary