Eseményeink, híreink

Immunhisztokémiai Továbbképzés 2020

Örömmel értesítjük kedves partnereinket, hogy idén is megrendezzük hagyományos Immunhisztokémiai továbbképzésünket. A rendezvény időpontja 2020. november 5-6., helyszíne Pécs, Hotel Laterum, 7633 Pécs, Hajnóczy J. u. 37-39. A továbbképzés orvosok számára (bőrgyógyászat (bőr-, nemibetegségek és kozmetológia), cytopathológia, haematológia, hisztol.-pathostol.-cytológia, igazságügyi orvostan, kórbonctan-kórszövettan, labor. haemat. és immunológia, neuropathológia, pathológia szakmacsoportokban) 32 , asszisztensek számára 16 szabadon választható elméleti kreditpontot ér. A rendezvénnyel kapcsolatos friss hírekről (program stb.) honlapunkon és későbbi hírleveleinkből folyamatosan tájékoztatást adunk.

A továbbképzésen lehetőség van előadást tartani, aki kedvet érez, kérjük küldje el előadása címét és tervezett időtartamát. Továbbá várjuk az érdekes eseteket a továbbképzés keretében tartandó Metszetkonzultációnkra is.  

info@histopat.hu

A részvételi díj tartalmazza a képzés és a kávészünetekben felszolgált kávé és frissítő költségét. A részvételi díj nem tartalmazza azonban az ebéd költségét. Lehetőség van a Hotel ajánlatából előre a jelentkezéssel egy időben ebédet választani. Ennek díja a részvételi díjjal együtt kerül kiszámlázásra. Azok számára, akik nem kérnek ebédet a jelentkezéssel egy időben, a hotel éttermében van lehetőségük egyénileg, önköltséges módon napi menü vagy a'la carte ebéd elfogyasztására.

 

A Továbbképzés idejére a résztvevők számára a Hotel Laterum kedvezményes szállási lehetőséget biztosít. A szállás foglalása egyénileg történik, kérjük, foglalás esetén hivatkozzanak a Hisztopatológia Kft által rendezett továbbképzésre a kedvezmény érvényesítése érdekében.

Szállás: 4*-os egy- és kétágyas szobákban

  • 4*-os egyágyas szoba: 13.000.-Ft/1 fő/éj

  • 4*-os kétágyas szoba: 20.000.-Ft/2 fő/éj

 

Az ár tartalmazza: svédasztalos reggeli, wellness részleg használata (4x5 m-es élménymedence, pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, gőzkabin), WIFI és parkoló használata. Wellness részlegünk minden nap 14.00-22.00 óra között tart nyitva. Wellness szolgáltatásaink igénybe vételéhez fürdőköpenyt, törölközőt és fürdőlepedőt biztosítunk. Idegenforgalmi adó: 400.-Ft/fő/éj. A szobákat az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, a távozás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni. A továbbképzés idejére a hotel előtt található 80 gépjármű befogadására alkalmas, díjmentesen használható saját parkoló vehető igénybe.

Impresszum

© Copyright 2019 - 2020 Histopathology Ltd., Pécs, Hungary