CELLCEPS+ - Fűthető csipesz 1 mm széles fogazott hegy - piros poliuretán borítás

Termékismertető
Biztonságtechnikai adatlap

GZF-0100-00A

1

Katalógus # :
Rendelési egység (db) :
Részletes leírás :

A CellCeps+ fűthető csipesz elektromosan felfűthető eszköz, mely a szövettani minták orientációját és elhelyezését segíti paraffinos blokkba öntéskor. Biztonságos, alacsony feszültségű fűtő elemeivel optimális hőmérsékletet biztosít a szövetminták paraffinban mozgatásához. Folyamatosan használható állandó beállítással, miközben a szövetminta hőmérsékletét nem befolyásolja lényegesen.
3 méretben elérhető, 1, 2 és 4 mm széles, választhatóan fogazott, vagy sima heggyel. A sima hegy ideális a törékeny szövetminták feldolgozásához, míg a fogazott hegy jól használható egyéb minták, kiöntőformák és beágyazó kazetták mozgatására. A csipesz poliuretán borítása révén kényelmes fogású és hűvös marad akár hosszú használat során is. Az üzemi hőmérséklet
63 - 70C, mely megakadályozza a szövetek hozzátapadását és nem károsítja azokat beágyazás során. A kábelek védő borítással ellátottak a csipesz csatlakozásánál, mely megakadályozza azok eltörését, lehetővé téve a csipesz hosszútávú megbízható működését. A bajonett csatlakozó használat alatt stabilan csatlakoztatja az eszközt.

CELLCEPS+ - Fűthető csipesz 1 mm széles fogazott hegy - piros poliuretán borítás