top of page

Termékek

DBS.png
Cellpath Magyarország

2020. májusától a Hisztopatológia Kft. elnyerte a jogot a Diagnostic BioSystems Inc. világcég termékeinek forgalmazására Magyarország és Románia területére, így kínálatunk jelentősen bővült. Lapozza fel, vagy töltse le a Diagnostic BioSystems legfrissebb katalógusát, válogasson minőségi elsődleges antitestjeik és egyéb termékeik között! További információért és árajánlatért keressen minket bizalommal!

Laboratóriumi felszerelések, fogyóeszközök, műanyag és üvegáru, szállító-, tároló- és archiváló rendszerek, valamint egyéb termékek legújabb partnerünk, A CellPath Ltd. kínálatában. Magas minőségű termékek elérhető áron.

Logo-IL_Wellmed.jpg

Az ImmunoLogic egy holland székhelyű, gyorsan növekvő vállalat, mely  immunhisztokémiai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A céget 1999-ben alapították, melynek azóta is változatlanul a szenzitív, specifikus és ár-érték arányban kiváló immunhisztokémiai reagensek gyártása áll a fókuszában.

Szövettani kiegészítő reagensek, festékek, víztelenítő-, fedőanyagok és egyéb oldatok elérhetők partnerünk, a BioGnost kínálatában

Termékeinnkel kapcsolatos minőségi kifogás esetén kattintson ide

bottom of page