top of page

Rozsdamentes acél csipesz - Hegyes végű, fogazott - 160 mm

Termékismertető
Biztonságtechnikai adatlap

GZM-0300-00A

1

Katalógus # :
Rendelési egység (db) :
Részletes leírás :

A CellPath csipeszek széles választékban állnak rendelkezésre, sima vagy fogazott, hegyes vagy tompa heggyel, egyenes vagy görbített kivitelben és változatos méretben, hogy minden igénynek megfeleljenek. A sima csipeszek ideálisak a sérülékeny, puha szövetekhez.
A csipeszek anyaga magas minőségű orvosi rozsdamentes acél, korrózióálló, szerves és szervetlen oldószerekkel szemben, illetve festékekkel ellenálló.
Emellett elérhető a CellPath teflon bevonatú csipeszek is, melyek ellenálló PTFE Xylan® bevonattal rendelkeznek, melyet egyedülálló módon jellemzi a tapadásmentesség, alacsony permeabilitás, hőrezisztencia és tartósság. Ezen tulajdonságok és a minőségi orvosi rozsdamentes acél anyag ezeket a csipeszeket extrém hőmérsékleti körülményekkel, oldószerekkel, savakkal és lúgokkal szemben egyaránt különösen ellenállóvá teszi. Ezek a csipeszek ideálisak speciális festékanyagok, dekalcináló oldatok használatakor,
A teflon bevonat nem fehérjekötő, így a csipeszek felülete nem teszi lehetővé a biológiai növekedést, ezért ideális szövettani, mikrobiológiai, gyógyszerészeti vizsgálatokhoz.

Rozsdamentes acél csipesz - Hegyes végű, fogazott - 160 mm
bottom of page