top of page

Slimline tárgylemez szárító fűtőlap 28 tárgylemezhez, kivehető huzalokkal

Termékismertető
Biztonságtechnikai adatlap

JAY-0100-00A

1

Katalógus # :
Rendelési egység (db) :
Részletes leírás :

Slimline tárgylemez szárító fűtőlap digitálisan kontrollált, paraffinos metszetek szárítására való készülék, mely biztosítja a pontos hőmérsékleti tartományt a szárításhoz. Bekapcsolás után nagyon gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet,
A tárgylemezek négy kivehető és áthelyezhető huzalra fektethetők, mely segítségével a hő a lemezeket minden oldalról éri, így gyorsabb a száradás. A lemezek 10°-ban döntött helyzetbe állíthatók, mely biztosítja, a víz lefolyását a felületről. Igény szerint a sínek eltávolíthatók, a lemezek a fűtőlapra közvetlenül is felhelyezhetők.
A Slimline tárgylemez szárító felülete antimikrobiális festékkel borított, mely megakadályozza a baktériumok és vírusok elszaporodását. A fűtőlap pedig matt fekete porfestést kapott, hogy jól látható kontrasztot képezzen a paraffinos metszetekkel.
Választható kiegészítőként egy fedél is kapható hozzá. A fedél használatával tovább javítható a hőmérséklet, csökkenthető a száradási idő és növelhető az általános hatékonyság. A változtatható hőmérséklet a minta számára optimális hőfok pontos beállítását teszi lehetővé. A mozgatható sínek bármilyen méretű tárgylemez szárítására alkalmassá teszik a berendezést. A memória funkció eltárolja az indításkor a hőmérsékletet. Beépített áramköri megszakítókkal. Méretei: 183 (széles) x 450 (hosszú) x 85.5 (magas) mm. Hőmérséklet tartomány: – 95°C (+/-1°C). Áram ellátás: 220-240V vagy 110-120V 50/60hz AC / 200W. Súly: 2.0 kg.

Slimline tárgylemez szárító fűtőlap 28 tárgylemezhez, kivehető huzalokkal
bottom of page