top of page

XMARK Szövet jelölő festék - Lila - 250 ml

Termékismertető

RCA-0124-00C

1

Katalógus # :
Rendelési egység (db) :
Részletes leírás :

A CellPath szövet jelölő festékei szövettani minták széleinek permanens jelölésére alkalmasak. 9 színben elérhetők, melyek mindegyike standard viszkozitású, mely a versenytársak termékeivel ellentétben megkönnyíti a kis és nagy minták jelölését is, mert nincs viszkozitásbeli különbség az egyes színek között. Ez egyben megelőzi a festék felületen szétfutását és csepegését is, így egyszerű használatot biztosít és egyenletesen terül el a felületen.
A festék magas pigmenttartalma tartóssá és könnyen használhatóvá teszi azt, a szövet felületét bevonja, ahhoz erősen rögzül, miközben csak minimálisan penetrálja, nem akadályozva ezzel a diagnosztikai tevékenységet. Ideális például prosztata minták esetében. A 9 szín jól elkülönül, csökkentve ezzel a potenciális hibák előfordulását. A csomagoláson látható (makroszkópos) színek megfelelnek a festék valós, mikroszkópban látható színének.
A CellPath szövet jelölő festékei más gyártók termékeivel ellentétben nem mérgezőek, így alkalmazáskor nem szükséges semmilyen speciális követelményrendszer alkalmazása. Az emulgeált pigmentek tökéletes vizes bázisú keveréke biztosítja, hogy minden használatkor kiváló minőségű termékkel dolgozhatunk. Hőálló és kémiailag ellenálló formalinnal, alkoholokkal, xilollal és paraffinokkal szemben, így mind processzálás előtt, mind után jól látható színt biztosít. A 3-4 perces száradási idő hozzájárul a gördülékeny munkafolyamathoz a laboratórium indító részlegén. Nem gyúlékony. 60, illetve 250 ml-es, kerek nyakú, pattintós kupakkal záródó flakonos kiszerelésben egyaránt elérhető.
Szín: Lila, kiszerelés: 250 ml

XMARK Szövet jelölő festék - Lila - 250 ml
bottom of page